Renașterea Honda moto în România – Motor Team, noul dealer din București

 

Motor Team, care și-a creat un bun renume ca fiind cel mai longeviv dar și cel mai serios dealer de motociclete Suzuki din Capitală, este de acum și concesionar Honda.

Autor: Cătălin Șoloc / foto: Honda/Motor Team

Proprietarul reprezentanței, bine-cunoscutul pasionat de motorsport Dan Demetrescu, a semnat zilele trecute contractul cu importatorul oficial Honda Trading România, iar pe website-ul companiei sale, www.motorteam.ro, sunt deja publicate modelele Honda și prețurile acestora.

Pentru motocicliștii bucureșteni, faptul că Dan Demetrescu și-a asumat responsabilitatea de a vinde motociclete Honda este o veste foarte bună, pentru că de ani de zile, cel mai mare producător mondial nu a mai fost reprezentat de un specialist de “2 roți”, iar vânzările au fost făcute prin concesionarii auto.

Dan Demetrescu
Dan Demetrescu

Faptul că Motor Team este și unul dintre cele mai bune service-uri moto din București este un plus, care se adaugă la marele avantaj al unei rețele de piese de schimb Honda care livrează în România în intervale foarte mici de la plasarea comenzilor.

În ceea ce privește planurile Honda Trading România, reprezentanții multi-naționalei ne-au informat că 2016 se vrea un nou început, în care rețeaua de dealeri moto va fi extinsă în țară. În orașul cu cele mai mari vânzări, București, concesionarul Motor Team va beneficia de întreg sprijinul companiei-mamă – va exista stoc de motociclete pentru vânzare și vor fi modele la test pentru clienți și presă.

One thought on “Renașterea Honda moto în România – Motor Team, noul dealer din București

Leave a Reply

Your email address will not be published.