Iată noua Honda CBR 250RR – video, galerie foto și specificații

 

Honda Indonezia a făcut în sfârșit lumină asupra versiunii de producție CBR 250RR, derivată din prototipul Lightweight Sports Concept prezentat anul trecut la Salonul de la Tokyo.

Autor: Cătălin Șoloc / foto-video: astra-honda.com (Honda Indonezia)

RR-ul este într-o complet altă ligă față de CBR 250R, având un design agresiv, un propulsor nou, cu doi cilindri paraleli și accelerație electronică, mai multe moduri de putere și multe alte dotări găsite de obicei pe motocicletele de cilindree mare – inclusiv un bord LCD foarte bogat în informații.

Iată clipul de prezentare al noii sportive Honda, care este destinată momentan doar piețelor asiatice. Europa va primi probabil mai mulți centimetri cubi în acest cadru. Mai multe informații și foto după clip

 

Este de așteptat ca noua Honda CBR 250RR să nu fie adusă în Europa ci să constituie în schimb baza de dezvoltare pentru un model de cilindree superioară, care să concureze cu Yamaha R3, Kawasaki Ninja 300 și KTM RC390.

cbr_negru

CBR 250 RR este propulsat de un nou bicilindru răcit cu lichid, căruia Honda nu i-a comunicat puterea, dar despre care a anunțat că va avea performanțe care vor domina clasa de 250 cmc. Cadrul este din profile sudate din oțel iar bascula din aluminiu este asimetrică, pentru a permite eșapamentului dublu să fie amplasat cât mai aproape de centrul motocicletei.

honda-cbr250rr

Suspensia atașată de această basculă este de tip Pro-Link, cu mono-amortizor, iar pe fața noua sportivă se laudă cu o furcă upside-down. Frânele constau dintr-un disc de 310 mmși un etrier Nissin cu două pistonașe în față și un disc de 240 mm șiun etrier cu un singur pistonaș în spate. ABS-ul este oferit opțional pe piețele asiatice.

honda-fata

Designul carenei frontale este foarte agresiv – nicio legătură cu docilul CBR 250R – cu faruri “încruntate” cu LED.

Rezervorul de carburant are capacitatea de 14,5 litri.

250rr_spate

250rr_cover cbr_grey

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.