BMW Motorrad lansează noul sistem de finanțare 3asy Ride Select – îți poți cumpăra motocicletă cu doar 300 lei pe lună!

 

BMW Motorrad România şi BMW Financial Services au lansat programul de finanțare “3asy Ride Select”. Pentru prima dată în România, achiziţia unei motociclete se face în condiţii comparabile cu cele din piaţa de automobile.

Cu acest sistem, cea mai accesibilă motocicletă din gama BMW – G310R – poate fi achiziționată plătind o rată lunară de numai 306 lei cu TVA și CASCO incluse, conform programului de finanțare pe care îl găsiți descris mai jos.

Pachetul 3asy Ride Select urmăreşte toate elementele unui program complet de finanţare. Avansul a fost redus, în premieră, de la 33% la 20%. Cu o valoare reziduală garantată de până la 50%, clientul are, pentru prima dată, libertatea să aleagă la finalul perioadei între trei opţiuni: să plătească valoarea reziduală şi să intre în posesia motocicletei, să refinanţeze valoarea reziduală cu un nou leasing sau să returneze motocicleta fără a mai fi nevoie să plătească valoarea reziduală. Această soluţie vine şi cu beneficiul unei rate deosebit de mici. Dobânda este de asemenea competitivă, de numai 3,99% pentru finanţare Euro şi 4,99% pentru Lei. Există, în premieră, şi posiblitatea unei achiziţii în 12 rate egale, fără dobândă şi cu valoare reziduală 1%, ca alternatvă la finanţarea cu valoare reziduală 50%. Pentru un leasing pe o perioadă mai mare de 24 de luni, clienţii beneficiază de extinderea gratuită a perioadei de garanţie pe toată perioada contractului de leasing.

BMW G310R

„Până acum leasingul pentru piaţa de motociclete avea condiţii mult peste situaţia din auto şi era dificil de abordat. Acum am schimbat dramatic situaţia. 3asy Ride Select oferă un avantaj important în fiecare detaliu – avans, dobândă, valoare reziduală, CASCO şi garanţie, totul pentru o soluţie flexibilă şi foarte accesibilă. Am reuşit, în premieră pentru România, să aducem finanţarea de motociclete la acelaşi nivel cu cea de pe piaţa auto. Acum este chiar simplu să te bucuri de o motocicletă BMW. Mai mult, clientul are libertatea totală de a alege – perioada între 1 şi 5 ani, soluţii cu valoare reziduală mare sau dobândă zero, mai multe modele de CASCO”, a explicat Ionuţ Bâtu, manager BMW Motorrad pentru România şi Bulgaria.

În colaborare cu Groupama, BMW Motorrad România a creat şi cea mai competitivă ofertă de CASCO din piaţă. Cota anuală este de 5,9% pe an pentru opţiunea „Complet” şi 4,4% pentru opţiunea „Anotimpuri”. Cu absolvirea unui curs de siguranţă de la unul din cei doi traineri acreditaţi BMW Group (Rider Academy sau Ridex), cotele scad la 4,9%, respectiv 3,9% pe an – o valoare la nivelul celei din piaţa auto.

BMW R1200 GS

„Avem deja trei ani în care promovăm activ programele de siguranţă şi pilotaj defensiv prin trainerii noştri acreditaţi BMW Motorrad. Oferim un număr important de cursuri gratuite pentru a încuraja motocicliştii noştri să descopere beneficiile acestui program de pregătire. Noul pachet de CASCO oferit împreună cu Groupama recunoaşte încă o dată beneficiile acestui program”, a mai declarat Ionuţ Bâtu.

Exemple de finanţare:

Odată cu lansarea preconizată în acest an, BMW G310R va deveni cea mai accesibilă motocicletă a mărcii. Rata lunară, cu TVA şi CASCO incluse, 306 lei. Plata iniţială, TVA inclus, 5.407 lei. Plata finală opţională prin 3asy Ride Select, TVA inclus, 8.554 lei.

BMW R 1200 GS, cel mai popular model al mărcii atât din România, cât şi de pe piaţa globală, poate fi achiziţionat acum cu o rată lunară completă (include CASCO şi TVA) de 200 de Euro, cu o finanţare de 4 ani, cu avans de 20% şi valoare reziduală de 40%.

BMW 3asy Ride Select – în detaliu

BMW Financial Services prin Unicredit Leasing.

Finanţare:

12 luni – valoare reziduală de 50%

24 luni – valoare reziduală de 50%

36 luni – valoare reziduală de 45%

48 luni – valoare reziduală de 40%

60 luni – valoare reziduală de 60%

Avans:

20%, redus de la 33%

Dobândă:

3,99% pentru Euro 4,99% pentru Lei

0% pentru 12 luni, Euro sau Lei, valoare reziduală 1%

CASCO:

Complet – 5,9%

Anotimpuri – 4,4%

Complet + curs de siguranţă – 4,9%

Anotimpuri + curs de siguranţă – 3,9%

Situl de prezentare BMW 3ASY Ride Select http://bmwmotorradnews.ro/3asy-ride-select

Sursă: comunicat BMW Motorrad România

Distribuie articolul

Citește și:

Premierele BMW de la salonul EICMA 2016 – prima privire de aproape la rezoluție 4K

Ride Test BMW R nineT Scrambler – Retro fără filtru

BMW Vision Next 100 – motocicleta inteligentă cu care nu poți face accident

Leave a Reply

Your email address will not be published.